martes, 10 de mayo de 2011

...l'art de fer-se una motxilla o l'art d'estalviar...


Creia, degut a la meva experiència com a monitora a diversos campaments, que em seria fàcil fer-me una motxilla per a passar deu dies de viatge... No és així... Tinc una motxilla de 40 litres on hi he de fer entrar un munt de roba diferent, no sé si d'hivern o d'estiu (el clima a Regne Unit sempre és un misteri!) i evidentment, prou petita com perquè pugui passar sense problemes els controls de seguretat dels aeroports ja que no hem facturat.

Però bé... tot i els nervis perquè no passi res, les ganes de marxar són immesurables. Marxem deu dies a fer una ruta increible per Irlanda del Nord i Escòcia. Tenim molts plans, albergs esperant-nos, algún que altre tour reservat (tenim la intenció de visitar el Llac Ness, veurem en Nessie?), la batèria de la càmara carregada, molts nervis i moltes ganes de marxar. Segurament serà un dels viatges més espectaculars de la meva vida. Si bé és cert que ja he viatjat abans, mai havia organitzat un tour per tants llocs desconeguts i amb un calendari tan apretat! No estic segura ni de si podrem dinar tranquil·lament. Suposo que no podré escriure gaire durant aquests dies, però quan torni intentaré fer un diari de bord amb fotos de tot allò que hem visitat i alguna que altra explicació! Per fi, l'Erasmus comença a ser allò que havia desitjat: les festes ja les hem viscut però ara toca viatjar, no sé si tindré una altra vegada la oportunitat de fer-ho sense haver-me de preocupar gaire per res. Només esperem que tot vagi bé i que ens doni temps de fer-ho tot!




I a la tornada tindrem per aquí a la Mònica! Quina il·lusió! Et trobem molt a faltar! Ja veieu que no pararem fins a finals de mes, però que carai! som joves i hem d'aprofitar!! =)

Carpe Diem!



No hay comentarios:

Publicar un comentario